Semináře a knihy ano, motivují nás, ale je na čase tím začít žít

16.09.2015 08:23

    Je dobré číst motivační knihy a chodit na semináře, ale pokud to nebudeme aplikovat v našem životě a budeme nechávat procházet námi informace a nebudeme je zpracovávat a ŽÍT, je to k ničemu.

     Je na čase se do toho pustit a žít to.

Co takhle ráno, jak u vás vypadá? Není na čase to změnit? Změnit posouvání budíka a vstávání s tím, že se vám nechce? Co takhle nastartovat ráno a nabít se energií? Dát si vodu s citronem, která dodá vitamíny, rozproudí energii a uzemní od „poletování“ ve snech, do reality. Pak se protáhnout, pár cviků a tím probudit i své tělo. Najít si citát pro den nebo si vytáhnout kartu s citátem a uvědomit si, co to pro vás znamená.

            Když dorazíte do práce, naplánujte si, vše co musíte ten den stihnout, jak v práci tak doma. Zaměřte se první na těžší úkoly a pak na menší než půjdete z práce domů a stejně tak i doma.

            Napište si na papír své vize, čeho chcete dosáhnout, jací chcete být a co chcete dělat. Nezapomeňte si toto připomínat.

            Udělejte si každý den 10minut pro sebe. Sedněte si, uklidněte myšlenky v hlavě a meditujte. Zaměřte pozornost na sebe, sebeuvědomění a sebelásku.

            A večer si uvědomte, co všechno hezkého jste prožili, prociťte vděčnost za to, co máte a napište si na papír poděkování.